Pensiunea Speranta se afla in statiunea Predeal, judetul Brasov, si este amplasata la doar 1,5 km de centru, pe drumul catre cabana Trei Brazi, intr-o zona cu peisaj mioritic si liniste desavarsita. Dotata conform unor standarde internationale, pensiunea este un etalon in domeniu pentru aceasta zona din Romania, fiind si una dintre cele mai reprezentative pensiuni de acest gen din statiunea Predeal.

Pensiunea Speranta pune la dispozitia oaspetilor facilitati si servicii precum sauna, sala de fitness, club multifunctional cu masa de ping pong, rummy, sah, table, carti de joc, sala dotata pentru internet si retea internet wireless in camere, salile de conferinte si terase. Un alt avantaj este faptul ca pensiunea poate oferi si transport intern sau international sau inchiriere de masini.

Camere

Oaspetii care se cazeaza la pensiunea Speranta se pot bucura de 17 camere duble si doua apartamente pentru familii cu maxim doi copii. Cele 17 camere duble sunt dotate cu paturi duble/matrimoniale, dispun de baie proprie in camera, precum si de TV cablu, frigider, minibar, balcon si acces internet wireless gratuit. Doua dintre cele 17 camere sunt dotate si cu baie cu hidromasaj, pentru cei care isi doresc cu adevarat o vacanta relaxanta! Apartamentele sunt formate din cate doua camere, o baie proprie cu hidromasaj si un balcon. De asemenea, dispun de dotari precum TV cablu + DVD, frigider si minibar. Una dintre camerele apartamentelor are un pat matrimonial, iar cea de-a doua camera are o canapea extensibila.

Sali de conferinta

Intr-un superb cadru natural montan, la Pensiunea Speranta puteti sa beneficiati de cele 2 sali de conferinta, cu o capacitate de 70, respectiv 30 de locuri.
Ambele sali de conferinta sunt dotate cu ecran de proiectie, video proiector, flipchart, TV + DVD, sistem de sunet, internet wireless si cu fir, calculatoare de birou, imprimanta, o sala de coffee-break.

In plus, pentru a profita cu adevarat de minunata zona in care va aflati, veti putea dispune si de un spatiu pentru activitati outdoor si de team building.

Descopera statiunea Predeal si bucura-te de zile frumoase si relaxante la Pensiunea Speranta!

Website

Telefon:
0268 456 301
0721 240 253
0372 955 555


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Speranta beneficiezi de 10% discount din tariful de cazare pentru rezervarile facute direct la partener.
10%