Pensiunea Roata Faget este localizata la liziera padurii Faget, la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina de centrul comercial Polus Center. Pensiunea va pune la dispozitie 11 camere duble spatioase, de 22 mp si un apartament generos 45 mp, dotate cu pat matrimonial/ twin cu saltea profesionala hoteliera de cea mai buna calitate, baie proprie cu dus, internet Wi-fi gratuit, TV prin cablu, LCD, mobiler din lemn masiv, birou de lucru si terasa.

Sala multifunctionala, cu o capacitate de aproximativ 30 persoane, are sonorizare, videoproiector si televizor LCD. Sala este perfecta pentru prezentari, intalniri de afaceri, team-building-uri.

Restaurantul Pensiunii Roata Faget, elegant si primitor este locul ideal pentru o petrecere privata, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante. Pentru o seara memorabila, va vom desfata cu arome traditionale, preparate speciale la grill sau carne de vanat, rafinate si delicioase. Capacitatea salii este de 170 locuri.

Terasa de vara: continua traditia festinurilor culinare in aer proaspat, iar cu spatial de joaca special amenajat pentru copii asigura reusita unei iesiri perfecte in familie. Terasa beneficiaza si de un separeu care-ti ofera intimitatea unei mese linistite.

Orar: Deschis Non-Stop

WebSite
Facebook

Telefon:
0743 555 935
0744 786 253
0740 035 094


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Roata Faget beneficiati de urmatoarele discount-uri: 10% la pretul de receptie (cazare) si 10% la mancare + consumatia la bar.
- 10%