Pensiunea ParkHouse isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera eleganta si relaxanta, cu mancare buna, confort, evenimente speciale si multa distractie.
Aflata in imediata apropiere de Parcul Mare din Dej, pensiunea ParkHouse va ofera cazare in cele mai bune conditii, cu toate serviciile la un nivel de 3 stele!

Locatia linistita si atmosfera autentic englezeasca a pensiunii e o invitatie in sine la a uita de grijile cotidiene si a te bucura de timpul tau liber. Cele 16 locuri de cazare sunt dispuse in 6 camere standard si o camera matrimoniala.
Dintre facilitatile generale ale pensiunii amintim: acces wi-fi gratuit, TV (60 canale), room-service, mic dejun inclus, parcare gratuita si supraveghere video. Totodata, Meniul Zilei poate fi livrat in sistem de catering la domiciliu!
In caz de nevoie, pensiunea poate asigura si transport de la aeroportul Cluj-Napoca sau transport inspre evenimente speciale (Untold Festival, Electric Castle, etc).

Pe langa serviciile de cazare si facilitatile speciale puse la dispozitia oaspetilor, acestia pot savura in liniste speciliatile culinare ale Restaurantului ParkHouse. Gatite dupa retete englezesti, dar si romanesti, preparatele din meniul ParkHouse iti vor asigura o masa copioasa si delicioasa!

Pensiunea ParkHouse se afla aproape de centrul istoric al municipiului Dej, in vecinatatea Complexului Sportiv si la doar cateva minute distanta de Complexul Balnear Toroc.

E momentul sa iti acorzi momente de rasfat, distractie si relaxare? Pensiunea ParkHouse te asteapta cu drag!
Telefon: 0720 333 646
Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea ParkHouse beneficiezi de 10% reducere la pretul de receptie, in momentul cazarii.
10%