Pensiunea Orizont se afla intr-un paradis turistic, acolo unde natura isi arata intreaga ei splendoare, acolo unde Omul isi poate incanta simturile, caci vazul, auzul, mirosul, trupul si spiritul, mintea si inima, sunt toate intr-o armonie deplina. Masivul Postavarul, avand de-o parte Masivul Piatra Mare si de cealalta parte Masivul Bucegi, intregesc acest peisaj ce ofera oaspetilor o demonstratie de grandoare si frumos.

In acest paradis natural, Pensiunea Orizont devine o ,,tribuna”, locul special amenajat care le ofera oaspetilor posibilitatea de a admira acest spectacol de vis, indiferent de anotimp, fie ca savureaza un rasarit, fie ca e un apus. O oaza de relaxare si odihna, Poiana Brasov este o destinatie ideala de vacanta, un rai al celor care indragesc sporturile de iarna, iar Pensiunea Orizont este vesnic pregatita sa ii gazduiasca pe cei care se aventureaza in aceste minunate locuri!

De aici, de la pensiune, turistii pot porni inspre obiectivele turistice din zona, precum Cetatea Risnov, Pestera Valea Cetatii, Cheile Risnoavei, Castelul Bran, Cheile Zarnestilor (in Parcul National Piatra Craiului), Brasovul istoric la poalele rezervatiei Muntele Tampa. Pensiunea se afla, de altfel, la doar 5 minute de partia de schi Bradul.

Dotari si servicii

Pensiunea Orizont este structurata pe 6 nivele si dispune de o capacitate de cazare de 38 locuri in 15 camere duble tip twin, 2 camere duble cu pat matrimonial si 2 apartamente spatioase. Camerele sunt clasificate la 4 stele, sunt spatioase cu o cromatica vie si armonioasa, ce confera o ambianta calda si relaxanta; Mobilate modern, camerele dispun si de minibar, televizor LCD, TV cablu, internet wireless, telefon, baie proprie si cabina de dus fiecare, balcon si hol propriu.
Micul dejun este inclus in tariful de cazare (pentru 1-2 persoane), iar oaspetii mai pot beneficia si de parcare privata, informare turistica, sauna, servicii de secretariat, primire/transmitere corespondenta, asigurare periodice si jurnale.

Prin serviciile impecabile oferite, prin multiplele facilitati cu care este dotata, prin profesionalismul si ospitalitatea echipei, Pensiunea Orizont si-a propus sa fie gazda perfecta si sa fie alaturi de turistii sai in toate momentele lor de liniste si relaxare.

Website

Telefon:
0368 006 550
0723 516 044


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Orizont din Poiana Brasov beneficiezi de 15% discount din tariful de cazare pentru rezervarile facute direct la partener.
15%