Aflata in inima Muntilor Bucegi, pe drumul spre Cabana Trei Brazi din Predeal, Pensiunea Montien le reda oaspetilor sai pofta de viata si optimismul de care fiecare dintre noi avem nevoie. Denumirea pensiunii vine din limba tailandeza, ,,montien” putand fi tradus ca ,,resedinta regala”. De aici si motto-ul pensiunii: “where guests are kings and kings are guests”.

Cadrul si ambianta placuta, specifica muntilor si statiunii Predeal, se armonizeaza intr-un mod inedit, atat functional cat si estetic, cu arhitectura moderna si nonconformista a vilei.

Deschisa inca din anul 2008, Pensiunea Montien dispune de 15 locuri de cazare in camere single, camere duble twin si camere duble matrimoniale. Restaurantul pensiunii isi rasfata oaspetii atat cu preparate specifice bucatariei traditionale romanesti, cat si celei internationale, satisfacand cele mai exigente si rafinate gusturi. Totodata, in cafeneaua de lux oaspetii pot savura alaturi de prieteni o cafea cu aroma unica sau pot urmari cu privirea cuburile de gheata ce se rotesc in paharul de whiskey acompaniat de un trabuc cubanez atent selectionat de catre personalul pensiunii.

Pensiunea Montien ofera o mare atentie detaliilor. Astfel, daca esti in cautarea unor activitati mai speciale, unice pe Valea Prahovei, ti se pune la dispozitia posibilitatea de a te bucura de un strop de adrenalina prin plimbarile cu ATV-ul sau cu elicopterul deasupra Muntilor Bucegi!

Daca tanjesti totusi dupa relaxare, terasa pensiunii, situata in mijlocul naturii, iti permite sa contemplezi, sa citesti o carte sau reviste, sa te bucuri in tihna de jocuri de rummy, sah sau table.

De asemenea, Pensiunea Montien ofera conditii pentru turismul de afaceri, punand la dispozitia clientilor interesati o sala de conferinta cu o capacitate de 60-70 locuri, dotata cu ecran flipchart, videoproiector si sonorizare. La cerere, pensiunea se poate transforma in locul ideal pentru organizarea de petreceri private, aniversari sau alte evenimente speciale pentru cei care isi doresc sa se relaxeze in statiunea Predeal.

Website 
Facebook 

Telefon:
0722 317 484
0368 009 050

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Montien beneficiezi de 10% discount din tariful de receptie pentru sejururile de minim doua nopti, iar pentru cele care depasesc 4 nopti, discountul este de 15%. Aceste reduceri se aplica doar pentru rezervarile facute direct la partener.
15%