Pensiunea Harmonia Mundi

Pensiunea Harmonia Mundi este un loc desprins parca din povestile fabuloase cu doamne, domnite si domni din trecut. Situata la doar 17 km de orasul Cluj-Napoca, in frumoasa si cunoscuta localitate Vlaha, locația de cazare este una cu personalitate.

Decorata intr-un stil care imbina armonios traditionalul cu modernul, pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 7 unitati de cazare luminoase si spatioase. Fiecare camera are baie proprie, decorata intr-un stil irepetabil. Pe terasele acestui conac, oaspetii se pot bucura de soare, de privelistea deosebita asupra muntilor sau de umbra racoroasa a padurii.

Oaspetii veniti aici pentru a afla o oaza de liniste si de relaxare o vor gasi negresit, si vor gasi mult mai mult de atat. „La castel”, asa cum i se mai spune acestei pensiuni semete, sufletele aflate in cautarea comuniunii cu natura se vor putea delecta cu diverse activitati menite sa destinda si sa incarce cu energie pozitiva. Pregatirea mancarii traditionale in cuptor pe lemne, degustarea de vinuri aromate, plimbari in padurea din spatele pensiunii, excursii, activitati sportive sau serate cu jocuri de societate sunt activitatile pe care pensiunea le sugereaza tuturor oaspetilor care-i trec pragul.

„La castel” traim povesti adevarate!”

Contact Pensiunea Harmonia Mundi:

Adresa: 424 F, Vlaha, judetul Cluj
Telefon: 0743 126 684
Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La pensiunea Harmonia Mundi beneficiezi de 10% reducere din tariful de cazare de la receptie, daca detii un Top City Card sau un BCR City Card.
10%