Pensiunea Gallery este unul dintre acele locuri care te inspira, te ajuta sa iti limpezesti gandurile, sa te odihnesti mai bine, sa devii mai creativ. Sunt rare astfel de locuri si, cel mai adesea, motivele pentru care ne induc stari de bine, ne scapa, sunt greu de definit. Poate somnul bun pe un pat confortabil, poate linistea si arhitectura acelui loc…

O casa veche din 1936, total reconstruita in 2007 intr-un stil modern, Pensiunea Gallery a ales sa pastreze unele elemente arhitecturale ale vechii constructii, cum ar fi de pilda grinzile masive din camerele de la parter. Dar poate nici macar acesta nu este specificul, cu adevarat iesit din comun al pensiunii. Caci, asa cum ii spune si numele, intr-un mod cu totul inedit, pensiunea functioneaza ca si galerie de arta!

Daca te intrebi cand ai fost ultima data la o galerie de arta si nu prea mai stii raspunsul, Pensiunea Gallery devine locul perfect pentru o vacanta ce imbina armonios relaxarea cu arta. Daca te indragostesti de o pictura, poti bineinteles sa o si cumperi, fie sa o faci cadou unei persoane deosebite, fie sa iti decorezi casa sau pur si simplu sa investesti in arta.

Amplasata intr-o zona linistita si foarte bine pozitionata, pensiunea dispune de 6 camere duble cu pat matrimonial, de bucatarie, sala de mese, sala de conferinte, bar, fax si imprimanta la receptie si o curte amenajata cu spatii de parcare supravegheate. Toate camerele sunt spatioase, cu luminozitate buna pe toate perioada zilei si dispun de internet wireless, TV prin cablu, bai dotate cu echipamente moderne.

Oaspetii se pot bucura si de activitati turistice si recreative, la cerere ei benefiicind de circuite turistice, calarit montan sau, pe perioada iernii, de partie de sanie si de schi.

Website
Facebook

Telefon:
0752 221 551


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Gallery beneficiezi de 10% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
10%