Pensiunea Edy, recent construita pe malul Vaii Racilor din Turda, judetul Cluj, le ofera turistilor un grad ridicat de confort si relaxare, intr-un cadru ce combina armonios stilul modern cu cel rustic.

Pensiunea Edy asigura cazare turistilor dornici sa viziteze unele dintre cele mai indragite obiective turistice din judet: Salina Turda, Cheile Turzii, Castrul Roman, Cheile Turului, Mormantul lui Mihai Viteazu sau zona Vaii Ariesului. La mai putin de 1 km distanta se afla Salina Turda, un spatiu renumit pentru frumusetea sa si pentru efectele curative, astfel ca Pensiunea Edy este locul ideal de cazare pentru cei care vin la Salina Turda pentru tratamentele cu aerosoli.

Oaspetii pensiunii se pot bucura de o priveliste superba, caci de pe terasa se zareste Rezervatia Naturala Cheile Turzii, unul dintre cele mai frumoase locuri din Transilvania! Cazarea se face in cele 4 camere ale pensiunii, dintre care doua camere sunt dotate cu pat matrimonial, iar doua camere au cate doua paturi. Toate camerele au baie proprie, televizor, incalzire centrala si frigider. Locurile din fiecare camera pot fi suplimentate cu paturi pentru copii. Alte facilitati generale oferite de pensiune includ: foisor in curte, frigider comun, bar, fax pentru clienti, acceptare animale, gradina/curte, internet wireless, livada, loc de joaca, parcare, restaurant, room-service, terasa, TV in living, mai multe limbi straine vorbite (maghiara, engleza, spaniola, italiana), s.a.

Deschisa turistilor pe toata durata anului, Pensiunea Edy le ofera acestora cele mai bune conditii de cazare, mancaruri traditionale cu specific romanesc si unguresc, totul intr-o atmosfera placuta, intima si relaxanta.

Website

Telefon:
0364 113 604
0741 946 640


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Edy beneficiezi de 5% discount in sezon (01.05 - 30.09) si 10% discount in extrasezon (01.10 - 30.04) la cazare. Reducerea se aplica din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
10%