Pensiunea Dariana Targu Mures

Pensiunea Dariana Targu Mures este situata la poalele Muntilor Vladeasa, la 70 km de Cluj Napoca, in satul Scrind Frasinet, din comuna Margau. Pensiunea s-a inaugurat in anul 2008, ca o afacere de familie, administrată de membrii acesteia cu pasiune și interes pentru turismul din zona.
Pensiunea dispune de 6 camere duble, 5 camere matrimoniale, 1 cameră tripla si un apartament cu doua camere.

Toate unitatile de cazare sunt dotate cu balcon sau terasa, baie proprie, internet wireless si TV. Restaurantul in care se servesc mancaruri tradiționale, gatite din ingrediente proaspete, reprezinta un adevarat rasfat culinar pentru oaspetii care vin sa se adapostească aici.
Peisajul incantator din imprejurimi, decorul pensiunii si preturile avantajoase reprezinta punctele forte pentru care oaspetii revin de fiecare data la Pensiunea Dariana. Pentru o sedere cat mai placuta, personalul pensiunii pune la dispozitie echipamente pentru activiati antrenante precum: escalada. tiroliana, trasee montane, off-road sau airsoft.
Drumul pana la pensiune e simplu, locatia se afla la doar 1 km de centrul Scrind-Frasinet si 4 km de Rachitele.Astepam asadar sa ne treceti pragul!

Facilitati Pensiunea Dariana Targu Mures:

Bar, Gradina, Incalzire, Internet wireless gratuit, Masaj, Parcare gratuita, Restaurant, Room service, Sala de conferinta, Terasa.

Date de contact:
WebSite


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Dariana beneficiezi de discount de 10 % din pretul de receptie daca detii un BCR City Card sau Top City Card.
10%