Pensiunea Casa Gia va pun la dispozitie locuri de cazare dispuse în 8 camere foarte spatioase cu suprafete cuprinse între 18 si 34 mp. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, mini-bar, tv si acces nelimitat la Internet. Astfel, camerele sunt proiectate cu toate utilitatile necesare atât turistilor moderni de afaceri, cât si celor aflati în cautarea unui loc ce le poate oferi caldura, liniste si intimidate.

Cluj-Napoca este unul dintre orasele pline de istorie, cladiri impunatoare si oameni spirituali, un oras modern aflat în plina ascensiune economica, dar totodata boem, romantic, si plin de posibilitati de petrecere a timpului liber. În acest oras în care stresul cotidian ne obliga sa ne desfasuram activitatea de zi cu zi într-un mod alert, dar productiv în acelasi timp, puteti beneficia de acum de servicii de lux într-un loc ideal de regasire al echilibrului dintre munca si recreere.

Orar Deschis Non Stop

WebSite

Telefon:
0723 543 501
0744 657 541


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Casa Gia beneficiezi de o reducere de 10% din pretul de receptie. Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite deja de catre pensiune.
10%