Pasion Mob

Dorinta de a aduce frumusetea, eleganta si rafinamentul in intimitatea caselor, a birourilor si a spatiilor comerciale a fost atat de puternica incat a dat nastere firmei Pasion Mob. Creata in anul 2002, prin intalnirea si, apoi, colaborarea armoniasa a unor oameni talentati si dedicati muncii si pasiunii pentru lemn si design, firma a crescut prin proiectele ambitioase realizate pana acum.

Ghidata de principiul asigurarii calitatii fiecarui spatiu amenajat si investirea acestuia cu o personalitate unica si un stil irepetabil, firma Pasion Mob este indreptata exclusiv spre intelegerea si indeplinirea dorintelor fiecarui client. Grupul de profesionisti – designeri si ingineri – conlucreaza la fiecare etapa a proiectelor, reusind sa creeze complexe ambientale stilate, neobisnuite si unice.

Povestea mobilierului cu pasiune incepe atunci cand mintea creatoare a designerului se intalneste cu dorinta clientului si schiteaza impreuna planul general, propun posibilitati de amplasare in spatiu si, cel mai important, stabilesc cromatica pieselor de mobilier, in asa fel incat produsul finit sa rezoneze perfect si armonios cu spatiul din jur.

Apoi, indemanarea inginerului si conceptul artistic al designerului comunica indeaproape astfel incat mobilierul sa fie exact asa cum a fost conceput si dorit de client. Ultimul pas spre crearea unui ambient stilat este montarea pieselor de mobilier. Fiind cea mai elaborata etapa, cea care da contur intregii munci a grupului de profesionisti, acest din urma stadiu al colaborarii reprezinta cea mai frumoasa parte a colaborarii.

Prin delimitarea clara a domeniului, plasarea principiilor la nivel de politica de firma, traditia, calitatea executiei lucrarilor, grupul de profesionisti care isi indeplinesc in mod ireprosabil atributiile in fiecare etapa a colaborarii, dar si portofoliul impresionat al colaborarilor, recomanda firma Pasion Mob ca fiind un lider in domeniul productiei de mobila.
Pasion Mob daruieste dragoste si frumusete prin mobila!

Contact Pasion Mob

Telefon: +40 745 787 119
E-mail
Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card
Plateste cu orice card BCR si beneficiezi de o reducere de 10% pentru produsele si serviciile oferite de partener: design si productie mobila.
10%