ParaPark – “Ceva care, odata incercat, te atrage si n-ai scapare. Un joc in care usa se va inchide in spatele tau, dupa care ai la dispozitie o ora pentru a gasi cheia evadarii.”

Jocurile ParaParK au pornit spre a cuceri lumea in anul 2011. Primul parc (parcela 113) s-a nascut la Budapesta, creand astfel un stil inovator si interesant in domeniul jocurilor de evadare reale pentru echipele dornice de aventura. Initiativa s-a raspandit foarte rapid, a cucerit mai multe orase europene importante, ajungand intr-un final si la Cluj, la tine si pentru tine!

Jocul de evadare este de fapt o forma dezvoltata a celor arhicunoscute de tipul „room-escape” si „point-and-click” pe calculator, care sunt scoase din spatiul virtual si plasate in cel real, adica in „real life”. Jucatorii (intre 2 și 6 membri intr-o echipa) au sarcina de a gasi iesirea intr-o perioada de timp acordata dintr-un sistem de incăperi, prin jocuri de perspicacitate si rezolvarea diferitelor puzzle-uri bazate pe gandire logica. De obicei, incaperile jocurilor de evadare difera intre ele, fiecare solicitand o alta modalitate de gandire pentru a descoperi rezolvarea sarcinilor desemnate jucatorilor.

Despre joc …
Va invitam sa descoperiti secretele unei pivnite misterioase in Cluj. Aventurati-va impreuna cu prietenii in pivnita ParaPark si intreceti-va contra timpului. Atentie, se inchid usile: aveti 60 de minute sa evadati… Cea mai renumita alee din Cluj este arhicunoscuta, insa putini stiu ca pe strada Eroilor si-a gasit loc un joc de evadare unic din toate punctele de vedere. Jocul este captivant, va va retine in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru a reusi evadarea din ParaPark, este necesara activitatea in echipa. In cadrul ParaPark sunt admise echipe formate din minim 2 si maxim 6 persoane. Regulile jocului sunt extrem de simple: dupa ce jucatorii intra, usile pivnitei se inchid si incepe numerotarea inversa. Pe un ecran este afisat timpul pe care grupul il are la dispozitie. In drumul care conduce spre salvare, ei au nevoie de solutia unor puzzle-uri, trebuie sa descopere lacate si seifuri secrete, sa gaseasca diferite alte obiecte ascunse… Forta muschilor nu este necesara, vor avea nevoie insa de o minte ascutita pentru a reusi. Fiecare colt al pivnitei si toate obiectele aflate acolo ascund cate un nou puzzle, cate un nou mister.

Orar: 12:30 – 00:45

WebSite
Facebook

Telefon:
0752 547 882


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La ParaPark beneficiati de reducere de 10% din pretul intreg al serviciilor.
10%