Novambient

La fel ca la decorarea unei case, brandul Novambient a inceput cu un plan, o hartie si 2 oameni cu o viziune clara – de a oferi solutii de calitate in domeniul amenajarii locuintei.

Dupa 18 ani, multa alta hartie folosita si cu acelasi plan bine definit, Novambient este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare din regiune.

Suntem prezenti cu 2 sedii in Oradea, unde comercializam produse de cea mai inalta marca de la producatori internationali precum Ragno, Fap, Keope, Bisazza, Aparici, Refin sau Haro.

Astazi, oferim o gama larga de placi ceramice, obiecte sanitare, parchet si accesorii, toate de inalta calitate si in pas cu tendintele. Produsele comercializate de noi isi gasesc locul in cele mai diverse ambiente – de la bai la spatii de birouri si chiar spatii exterioare.

In plus, oferim servicii personalizate de consultanta, pentru ca fiecare client sa poata alege mai usor din intreaga varietate de produse prezente in showroomurile noastre.

Contact – Novambient:

Telefon: 0359 421 124
Website

Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Novambient beneficiati de 7% discount la toate produsele.
7%