Natural High Climbing este mai mult decat un club pentru activitati de catarare, este o adevarata familie!

Aici, incepi din indoor spre outdoor, caci fericirea, cred cei de la Natural High Climbing, are acelasi traseu: din interior spre exterior. In functie de preferinte si timp liber, poti sa alegi (sau sa castigi) precum atletii la olimpiade, pachete de bronz, de argint sau aur. Fie ca e vorba de catarat pe stanci sau la panou, de iesiri la ski sau drumetii prin salbaticie, fie ca e vorba de ateliere de invatare si perfectionare a tehnicilor de escalada sau a sporturilor de iarna, Natural High Climbing a devenit ca o mare familie fericita, cu oameni pasionati care isi petrec timpul impreuna.

Panoul de escalada indoor este deschis in Brasov inca din anul 2007, cu o suprafata de escalada totala de 350 mp (escalada + bouldering). Sala este destinata atat incepatorilor, cat si cataratorilor medii si avansati, punand la dispozitia tuturor trasee de escalada si bouldering cu diferite grade de dificultate. La Natural High Climbing nu ai nicio grija, caci echipamentul poate fi inchiriat, iar sala iti ofera posibilitatea de a urma cursuri de initiere si perfectionare, sub indrumarea unor instructori certificati. In plus, exista chiar si o zona speciala pentru antrenament specific de escalada si bouldering.

Accesul in sala de escalada:
– 1 intrare = 20 Lei adulti / 18 studenti si copii
– 4 intrari / luna = 70 Lei
– 8 intrari / luna = 95 Lei
– acces nelimitat / luna = 115 Lei<
*Membri clubului beneficiaza de reduceri la taxa de intrare
*Studentii, elevii si copii beneficiaza de o reducere de 10%

Inchiriere echipament:
– ham = 5 Ron
– espadrile = 10 Ron
– carabiniera + gri-gri = 5 Lei

Asistenta specializata este asigurata de instructori atestati. Pentru incepatori personalul salii preda gratuit un minicurs ce include notiuni minime de securitate. Sala este cuprinsa in circuitul de concurs al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada.

Orar: Luni – Vineri: 17:00-22:00; Sambata: 12:00-18:00; Duminica: Inchis

Website 
Facebook 

Telefon: 0746 803 932

Adresa: Str. Carpatilor, nr. 60, Brasov (in incinta METROM)


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Natural High Climbing beneficiezi de 10% discount din preturile de intrare si abonamente afisate pe site.
10%