Restaurant Natura în bucate Brașov

Povestea localului Natura în bucate începe de la doi oameni frumoși, pozitivi, care iubesc natura, filmele istorice, pescuitul la pastrav, vinul și mâncarea bună. Pornind de la convingerea fermă că România este o sursă nesecată de inspirație, tânăra familie a creat conceptul acestui local. Băcănia Natura în bucate, căci așa este definit profilul acestei simpatice locații, pune la dispoziția gurmanzilor și tuturor iubitorilor de mâncare bună și naturală, produse din ingrediente corecte și făcute în tihnă, iar fiecare produs din băcănie este din ingrediente 100% naturale.

Înspirându-se din bucatele strămoșești, folosind produse naturale românești 100%, specialitățile băcăniei Natura în bucate va încânta papilele gustative oricărui pofticios dornic să încerce ceva inedit, de calitate și cu adevărat unic. Pe lângă mâncarea gustoasă, localul dorește să educe oamenii în spiritul responsabilității și iubirii față de mediu și muncitori. De asemenea, băcănia servește zilnic anumite produse pe care gurmanzii le pot încerca, ca să poată face alegeri după gust și arome, iar ocazional se fac degustări de produse pentru a încânta papilele gustative a celor mai sceptici pofticioși!

Cu veselie și produse 100% naturale, băcănia Natura în bucate ne așteaptă să le facem o vizită!
Website
Facebook

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Natura in Bucate beneficiati de 5% discount la produsele achizitionate. Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii deja existente.
5%