N8 Coffee and Social Affairs

Cand gustul special al cafelei, aroma cosmopolita a vinului de calitate si mancarurile alese se combina cu o comunitate frumoasa de oameni pasionati, apare N8 Coffee and Social Affairs.

Situata in centrul Clujului, pe Universitatii 8, aceasta oaza de rasfat social si gastronomic isi intampina vizitatorii cu cele mai inedite tipuri de cafea, vinuri premium din tara si din strainatate, precum si cu o suita extrem de gustoasa de piadine, salate, panini, produse de patiserie si alte surprize culinare de neratat.

Toate acestea se completeaza generos cu seri de concerte speciale, auditii, petreceri tematice, quiz-uri, board games… Stiti voi, cam tot ce reprezinta afaceri sociale de succes, pentru orice consumator de stari de bine.

N8 Coffee & Social Affairs este locul gandit sa asigure atat energia de dimineata, cu retetele originale de cafea, cat si o dupa-amiaza relaxanta in compania unui aperitiv copios si, desigur, seri sociale de exceptie cu licori bahice potrivite pentru ocazie.

E ca acasa, doar ca mai bine.

Contact N8 Coffee and Social Affairs

Adresa: Str. Universitatii, nr. 8
Telefon: 0745 351 798
Program: L-D: 07.00 – 00.00
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Pentru cei care detin un BCR City Card sau Top City Card, N8 Coffee & Social Affairs ofera un discount de 10% la orice consumatie.
10%