My Eco Bike Baile Felix e sursa ta de sanatate! Poti achizitiona sau inchiria biciclete, triciclete, trotinete electrice, scutere, piese si accesorii la preturi avantajoase! Reteaua de inchirieri & vanzari My Eco Bike este extinsa in mai multe orase din tara (Sibiu, Timisoara, Brasov, Iasi etc) si iti pune la dispozitie o gama variata de produse la cea mai inalta calitate.

Comenzile plasate pe site sunt livrate prin curier rapid la adresa solicitata in cel mult 14 zile din momentul confirmarii platii. Poti efectua o comanda urmand cativa pasi foarte simpli: te autentifici (daca nu ai deja un cont, iti creezi unul nou), iti alegi produsul dorit, specifici adresa de livrare, iar apoi achiti suma aferenta. Esti la cateva clickuri distanta de un alt stil de viata!

Fie ca vrei sa inchiriezi biciclete electrice sau sa achizitionezi prin comanda online diverse produse, My Eco Bike isi pretuieste fiecare client in parte.
Bucura-te de timpul petrecut alaturi de cei dragi in aer liber, la o plimbare cu bicicletele. Te vei relaxa, cu siguranta!

Orar: Luni – Duminica: 10:00-20:00

Website 
Facebook 

Telefon:
0751 868 114


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La My Eco Bike primiti 10 minute gratuite la fiecare 30 de minute achitate.
Pret Special