Mormota Land este un magazin online de echipamente montane. La Mormota Land gasiti corturi montane si pentru familie, accesorii, precum folii, bete si ancore. Indispensabile in drumetii sunt rucsacurile. In acest sens oferta Mormota Land propune rucsacuri alpini, rucsacuri de dimensiuni mici, cum sunt cele destinate cicliclistilor sau folosite pentru laptopuri sau cele din categoria speciali: portababy si sherpa.

Ca accesorii la rucasacuri se pot comanda hidrobaguri, huse ploaie, chingi sau catarame.
De asemenea, cei care sunt obinuiti cu incursiunile in munte pot sa-si procure toata gama de obiecte necesare camparii: scaune, mese, paturi, set vase, bidon apa, arzatoare gaz, cutite vanatoare, truse igiena, prosoape, lanterne, lampi, harti turistice, cronometre, instrumente meteo, dispozitive avalansa etc.

Mormota-Land are in vedere ca urcatul pe munte, sportul, drumetiile necesita un anumit tip de imbracaminte si incaltaminte. De aceea, pune in vanzare incaltaminte (bocanci trekking, incaltaminte outdoor sau trail running) dar si imbracaminte adecvata (jachete, accesorii cap, parazapezi).

Mormota Land  este importator unic in Romania al marcilor: Pinguin, Montane, Esbit, Light My Fire, Inook, Bridgedale, Masters, Kohla.

Orar: Luni-Vineri: 09:00-17:00

WebSite
Facebook

Telefon: 0264 436 343


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Mormota Land beneficiezi de 10% discount din pretul de cumparare al produselor din magazinul Mormota Land. Oferta nu este valabila in cazul produselor aflate deja la promotie.
10%