M&M Express este o companie din Brasov ce ofera servicii de transfer catre sau de la aeroport, servicii de rent a car cu sofer, servicii in regim V.I.P, servicii de limuzina cu sofer de tip business, easy driver service, precum si excursii si servicii de charter cu elicoptere. In functie de dorintele si nevoile specifice fiecarui client, compania pune la dispozitia acestora si oferte personalizate.

M&M Express vine in intampinarea nevoilor turistilor sau a oamenilor de afaceri, oferind transfer de aeroport si devenind un partener de incredere in calatorii de afaceri sau vacante reusite. Transportul catre aeroport si de la aeroport este asigurat in cele mai bune conditii si in siguranta, soferii companiei intampindu-si clientii la aeroport, la terminalul Sosiri. Transportul este intotdeauna unul discret, confortabil, rapid si sigur, iar soferii sunt atent selectati, cu atestat profesional de transport persoane, specializati pe sistemul de protocol si cu o tinuta adecvata (costum, cravata), vorbitori de minim limba engleza. Autoturismele sunt dotate cu internet wi-fi, serviciile M&M Express fiind de tipul ,,door to door connection 24/24h” – preluarea pasagerilor se face de la domiciliu, hotel sau aeroport.

M&M Express ofera si servicii de transport aerian, punand la dispozitia clientilor o flota cu 7 elicoptere, de la VIP la economic, avand un echipaj cu experienta de peste 5000 ore de zbor. Daca va doriti sa evitati aglomeratia, intarzierile, orarul fix, lipsa de conexiuni intre doua locatii, puteti zbura in orice, de la orice aeroport si oriunde in tara cu M&M Express. Transferul cu elicopterul va ofera siguranta si confort, fiind o metoda rapida si flexibila de calatorie, economisind bani si timp. Clientii sunt cei care stabilesc ora de decolare si destinatia, cu o rezervare prealabila de 3 zile (zborurile de urgenta se pot executa cu o comanda prealabila de minim 24 ore inainte de zbor).

Daca aveti un business sau o delegatie importanta, daca aveti o pasiune, un vis sau un eveniment pe care doriti sa-l sarbatoriti la inaltime, daca plecati in concediu si apreciati calitatea, siguranta, confortul si, de ce nu, extravaganta, M&M Express este solutia ideala pentru dvs.!

Website
Facebook
Twitter

Telefon:
0742 224 242
0744 907 907


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La M&M Express beneficiezi de 10% discount la servicii.
- 10%