Medicland

Magazin online specializat in aparate medicale si de ingrijire personala. Oferta de pret la termometre, glucometre, tensiometre, aparate pentru aerosoli si de ingrijire personala. Livrare in Romania prin curier rapid.

Esti tanar, faci sport, te lovesti si ai nevoie de recuperare? Ai parinti suferinzi ori pur si simplu varstnici, carora le sunt necesare accesorii si echipamente medicale? In ambele cazuri, solutia poate fi Medicland, cel mai mare si variat „supermarket” de produse pentru Ingrijirea sanatatii din Romania.

Magazinul Medicland se adreseaza medicilor, asistentelor, infirmierelor si studentilor medicinisti, dar si publicului larg, oferind aproximativ 20.000 de produse din cele mai variate categorii: produse pentru Ingrijirea sanatatii (aparate aerosoli, umidificatoare, aparate saline, tensiometre, inclusiv Riester, termometre, glucometre, pansamente Hartmann, bandaje, plasturi, scutece pentru adulti si tampoane, accesorii medicale), produse pentru Ingrijire personala (aparate pentru masaj, aparate electrostimulare, sauna faciala, perne si paturi electrice, dopuri pentru urechi, produse din categoria mama si copilul), produse cosmetice,

produse ortopedice (fotolii si scaune rulante, bastoane si carje, cadre pentru mers, Inaltatoare si scaune WC si dus, cadre pentru sustinere, inclusiv pliabile, saltele antiescare, ciorapi ortopedici, echipamente pentru recuperare medicala, produse pentru persoane cu handicap), orteze (gulere cervicale, orteze pentru brat, cot, umar, deget, abdomen, genunchi, gamba, glezna, toracic, spate, inghinale si talonete), mobilier medical, dotari pentru laboratoare, aparatura si echipamente medicale (cantare, electrocardiografe, stetoscoape,

inclusiv Littmann, otoscoape, uniforme medicale, halate, papuci medicali, manusi chirurgicale, consumabile, truse si echipamente pentru prim-ajutor, pulsoximetre), aparate pentru acasa (pentru ambalarea alimentelor In vid, cani filtrante, cantare pentru bebelusi, electronice si cu analizator corporal, pedometre, sterilizatoare, paturi si canapele, paravane etc).

Website
Facebook
E-mail
Telefon:
0359 805 040


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Medicland beneficiati de 5% discount la produse.
5%