Medicul stomatolog dr. Copadean Paul face parte din echipa de medici din cadrul clinicii Medicalcor, o clinica care ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate.

Pacientii sunt primiti intr-un spatiu confortabil si prietenos. La Medicalcor se pune accentul pe cele mai noi tehnici din domeniu, medicii fiind mereu prezenti la cele mai importante congrese din lume in domeniul stomatologic.

Colaborarea intre medic si pacient este un punct important din politica de gestionare a clientilor, incercandu-se astfel sa se gaseasca solutii potrivite pentru fiecare in parte.

Servicii: stomatologie preventiva: periaj, detartraj, airflow, fluorizare, gutiere bruxism, sigilare, respiratie neplacuta; stomatologie pediatrica; stomatologie generala: terapia cariilor-obturatii coronare, obturatii de baza, endodontie-tratamente de canal; estetica dentara: fatete din ceramica, dinti fracturati, incrustatii din compozit, incrustatii din ceramica, albire dinti, bijuterii dentare, remodelare gingivala; restaurari dentare: coroane dentare, punti dentare, proteze; implanturi; boli parodontale; ortodontie: braketi din safir, ceramici, autoliguranti.

Clinica este situata intr-o zona usor accesibila, langa primaria de cartier Zorilor, Cluj-Napoca, dispunand de locuri de parcare.

WebSite

Telefon: 0729 122 422


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Clinica Medicalcor beneficiezi de 20% discount la toate manoperele realizate de dr. Corpadean Paul.
- 20%