Magic Sun este un salon de bronzare din Dej, locul in care energia pozitiva a luminii solare nu dispare niciodata. Indiferent de vreme, la Magic Sun te poti bucura de cateva clipe de relaxare, in timp ce obtii un bronz uniform si rapid.

Aflat pe str. Mihai Viteazul, nr. 3, in cladirea Radio Stil din Dej, salonul de bronzare Magic Sun te asteapta cu solare de ultima generatie.
MegaSun Optima – le ofera clientilor Magic Sun un val de prospetime pentru fata si decolteu, hidratare si o portie buna de vitamina D. Puternicele boostere de colagen ofera hidratare pentru fata si decolteu, revitalizare, relaxare si detoxifiere a pielii. Tuburile P2 pentru Vitamina D au efecte bio pozitive asupra corpului datorita vitaminei D. Boosterele cu rubine de colagen combinate cu tuburile P2 au un efect nemaiintalnit datorita hidratarii intensive.
Pentru prima data booster-ele cu rubine de colagen sunt folosite intr-un aparat de bronzat vertical – Optima. 100 de LED-uri puternice sunt folosite in partea superioara a aparatului pentru a furniza pielii efectele pozitive ale colagenului si o portie de extra-hidratare, ceea ce duce si la rezultate mai bune cand vine vorba de bronzare.

Terapia prin colagen si efectele sale benefice:
– Stimuleaza productia de colagen si de elastina
– Faciliteaza regenerarea pielii
– Are efect anti-inflamator
– Activeaza circulatia sangelui
– Rezultate pozitive in cazul unor boli precum neurodermatita si acneea
– Amelioreaza conditia generala, imbunatatind sanatatea

Nu e nevoie sa faci nici un compromis cand vine vorba de frumusete si sanatate.

Aparatul de bronzat vertical Space 3000 este foarte potrivit pentru salile de fitness, datorita placii VibraNano, dar te poti bucura de el si la Magic Sun Dej!
Placa VibraNano este o placa pentru vibromasaj prin care muschii abdominali, posteriori si ai picioarelor sunt stimulati, prin imitarea unor miscari naturale – exact ca la fitness. Placa de vibromasaj activeaza arderea tesutului adipos, intensifica puterea corpului, stimuleaza circulatia sangelui si sprijina structura musculara – toate fara un antrenament obositor la sala de fitness.

Toti clientii salonului Magic Sun beneficiaza de o reducere de 15% odata cu incheierea unui abonament lunar de 80 minute. Totodata, toti clientii salonului beneficiaza de pretul special de 1,20 lei/minut (in loc de 1,40 lei/minut) la achizitionarea a minim 10 minute.

La Magic Sun soarele nu apune niciodata!

Orar: Luni-Sambata: 12:00 – 20:00
Telefon: 0742 007 635
Facebook 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Magic Sun beneficiezi de 10% reducere cu City Card din valoarea minutelor achizitionate.
10%