Magazin de cafea Semiramis te asteapta  cu produse exclusiviste, orientate inspre oameni care apreciaza calitatea si fac din ea un standard al vietii lor cotidiene.

Deschis in Oradea inca din 2006, magazinul si prajitoria Semiramis este importator si distribuitor al renumitei cafele arabica de origine controlata. Ce inseamna acest lucru? Asa-numita Specialty Coffee face referire la cafeaua gourmet incadrata la Bursa Cafelei din New York drept Specialy Coffee Class 1, adica o specialitate de cafea cu 0-5 boabe imperfecte/kg. Adevaratii cunoscatori si iubitori de cafea stiu ca in timp ce doar 10% din productia mondiala de cafea este premium, procentul scade la 1% cand vine vorba de cafeaua de origine sau gourmet!

Acestui tip de cafea i se stie exact provenienta, regiunea si cultivatorul, calitatea, varietatea din care face parte sau altitudinea la care este cultivata. In general, este recoltata manual si extrem de riguros selectionata.

Pe langa aceste calitati, cafeneaua oradeana acorda mare atentie si procesului de prajire, ca sursa inerenta de arome savuroase si tentante.
In timp ce, in momentul achizitionarii unei cafele de la supermarket sau orice alte magazine generaliste aceasta este de obicei prajita si ambalata in urma cu cateva luni, timp in care produsul isi pierde semnificativ din calitati, Magazin de Cafea Semiramis iti ofera cafea proaspat prajita, macinata la cerere si ambalata in exact cantitatea dorita de tine. In plus, poti vizita si incaperea in care are loc prajirea cafelei, macinarea si ambalarea ei realizandu-se chiar acolo, sub ochii tai.

Astfel, nu vei cumpara doar cafea, ci vei avea o experienta autentica si vei lua parte la procesul de prajire, macinare si ambalare a cafelei pe care, apoi, o vei putea savura zilnic.
Pe langa aromele de cafea, Magazin de cafea Semiramis te va mai tenta cu ceaiuri naturale, ciocolata calda, siropuri pentru cafea si ceai, ciocolata de calitate sau chiar cesti de cafea sau pentru ceai, ceainice, pahare To Go din portelan, filtre de ceai, accesorii barista, rasnite cafea si multe alte delicatese.

Orar: Luni-Vineri: 09:00-17:00; Sambata: 09:00-12:00; Duminica: Inchis

Facebook

Telefon: 0747 129 662

Adresa: Str. Primariei, nr. 23, Oradea


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Magazin de cafea Semiramis beneficiezi de 10% discount la cumparaturi cu City Card.
10%