Lingua Nostra desfasoara cursuri de limbi straine si traduceri autorizate si incearca sa promoveze o lume a multilingvismului si interculturalitatii prin servicii de calitate.

Lingua Nostra s-a infiintat in 2007 din dorinta de a oferi atat copiilor cat si adultilor oportunitatea de a invata o limba straina intr-un mediu placut si profesionist. Activitatea firmei a inceput ca o simpla colaborare cu participanti care doreau sa-si insuseasca o limba straina din diverse motive: pentru a-si usura munca la birou, pentru a calatori, pentru o activitate relaxanta si constructiva in acelasi timp, pentru a putea comunica mai usor intr-o limba straina. In anul 2009, am hotarat sa ne extindem sfera de activitate in randul firmelor mai mici si mai mari care doreau sa-si instruiasca personalul in acest scop.

In prezent, cursurile sunt preponderent cursuri de limba engleza (autorizat ANC), germana, limba romana pentru straini, franceza, italiana, desfasurate atat la sediul firmei cat si la sediul firmelor-client. Participantii sunt incadrati pe grupe in functie de nivelul de limba print-o testare preliminara complexa.Curriculum si continutul cursului este personalizat in functie de nevoile specifice ale cursantilor.

Pentru cei interesati de limbaj de specialitate, organizam de asemenea workshopuri precum: Engleza de afaceri, Engleza juridica, Engleza pentru sistemul medical. Cursurile sunt predate de profesori calificati si cu experienta relevanta in acest domeniu. Calmul, rabdarea, tactul pedagogic si profesionalismul ii caracterizeaza pe trainerii nostri.

Nu i-am uitat nici pe cei mici si pentru ei s-au organizat programe interactive, putin diferite de mediul scolar, in care acestia au putut invata si practica o limba straina intr-un cadru prietenos si sigur, pentru a putea explora si cunoaste toate aspectele limbii si culturii acesteia.

Firma Lingua Nostra functionează si ca birou de traduceri din/in limbile: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara, olandeza, sarba, croata etc, doar ca activitatea a fost mai restransa. Clientii nostri sunt in mare parte persoane fizice care doresc traducere autorizata pentru diverse documente.

Ca planuri de viitor, dorim sa dotam centrul nostru cu sali primitoare si echipamente adecvate, cu o gama bogata de resurse informative si audio.

Contact:
website
facebook
telefon: 0741 022 231


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Lingua Nostra beneficiati de 10% discount cu City Card la cursurile organizate. Oferta nu este valabila pentru traducerile autorizate.
- 10%