LIBRIS Brasov are douazeci si cinci de ani de activitate in domeniul editarii, promovarii si difuzarii de carte si muzica. Dezvoltarea noastra a inceput inca din vremea in care cititorii traiau dragostea la prima vedere cu libertatea de expresie si publicare. Am fost martori si actori in aceasta poveste pe care am dus-o mai departe si am tradus-o in parteneriate dinamice si profesioniste cu marile nume editoriale din Romania si cu cititorii din toate generatiile.

Prin Libraria “St.O.Iosif”, am devenit un reper esential al vietii culturale din centrul istoric al Brasovului si am dezvoltat un spatiu activ pentru comunitate, prin nenumaratele lansari de carte cu invitati din tara si strainatate, prin lecturile publice, simpozioanele dedicate diverselor aniversari. Pentru noi, cultura nu fost niciodata limitata la anumite zone conventionale, tocmai de aceea am derulat evenimente dedicate lecturii si muzicii care i-au surprins pe brasoveni si in afara librariei: Targul International de Carte si Muzica ajuns la editia a XIII-a, Festivalul de folk si poezie, Festivalul de Carte si Muzica din Piata Sfatului, ajuns la a patra editie etc.

In ultimii ani, LIBRIS s-a preocupat de actualizarea identitatii sale dinamice si polifonice, de reconfigurarea spatiala, in care sa integreze deopotriva confortul cititorilor si al cartilor: Libraria St.O.Iosif a fost reamenajata cu saloanele-concept (salonul specialistilor si al evenimentelor, salonul copiilor etc) care gazduiesc lunar intalniri ale Clubului de Lectura si Cinematecii, precum si zeci de evenimente culturale diverse, www.libris.ro s-a relocat in cel mai mare depozit de carte din tara si a lansat proiectul blog.libris.ro – spatiul virtual unde prelungim lectura in taifasuri si stari de spirit, oferta librariei s-a diversificat completandu-se cu ceaiuri si accesorii pentru lectura care dau un plus de savoare experientelor culturale.

Din respect pentru oameni si carti, pentru preferintele diversificate ale cititorilor, am ales sa ne adresam pasionatilor de lectura, film si muzica de pretutindeni, prin libraria virtuala www.libris.ro – un proiect care se imbunatateste in fiecare an, prin oferta cu zeci de mii de titluri livrate direct din stoc, dar si prin echipa care mizeaza pe fidelitate, accesibilitate, profesionalism si originalitate.

In 2014, am facut pasul firesc spre facilitarea apropierii publicului de valorile si talentele literare, prin proiectul Libris Editorial, un partener de incredere pentru scriitorii de toate varstele si toate generatiile.

Mizam in continuare pe valorile care au stat la baza tuturor initiativelor noastre, investind deopotriva in infrastructura si oameni: independenta, experienta, pasiune, creativitate, profesionalism.

Prin libraria din centrul istoric al Brasovului, cu 3 saloane de carte si muzica, prin libraria virtuala, prin casa de productii si prin editura proprie, Libris este un brand usor recognoscibil, un nod important, cu personalitate in circuitul ideilor, raspunzand celor mai variate exigente ale consumatorilor si creatorilor de cultura deopotriva.

Website
Facebook

Telefon:
0268 477 799
0268 478 595


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Libraria Libris "St. O. Iosif" beneficiezi de 10% discount la produsele achizitionate cu City Card.
- 10%