Lavanda Sky Cluj este locul ideal pentru momente de rasfat si relaxare. Unul dintre cele mai modern dotate saloane de infrumusetare din Cluj-Napoca, Lavanda Sky te invita sa iti descoperi si redescoperi frumusetea personala!

Aflat pe str. Ciocarliei, nr. 40 A, salonul de infrumusetare si remodelare corporale impresioneaza prin ambianta placuta, aparatura de ultima generatie si, bineinteles, o echipa formata din profesionisti.

Serviciile oferite variaza si constau in tratamente estetice, cosmetice si corporale.

Te poti bucura aici de tratamente anti-aging cu Dermaoxy, microneedling, microdermabraziune sau tratamente dermato-cosmetice. Din randul tratamentelor corporale, amintim tratamentul corporal cu Radio Frecventa, tratament anticelulitic cu Twin System sau te poti rasfata cu un masaj de relaxare, de ce nu?

In plus, iti punem la dispozitie tratamente estetice oferite de X-SKIN AGE Selenia, dispozitivul care iti ofera instant efectul de LIFTING, prin diferitele sale funcții.

Ce face el?

Ei bine, pe lângă curățarea si decongestionarea porilor, RADIOFRECVENTA PENTAPOLARA SI BIPOLARA, INFRAROSU SI ULTRASUNETUL vor stimula intens producția fibrelor noi de elastina si colagen, esentiale pentru tonusul și elasticitatea pielii.

X-MAGIC Selenia reinventeaza modalitatea de a slabi, in timp ce trateaza, tonifica si ofera fermitate pielii. Tratamente cu rezultate imediate si extraordinare, tesutul este incalzit, vascularizat,oxigenat si remodelat in acelasi timp.

Evadează din cotidian si ofera-ti acele momente atat de necesare ingrijirii personale. Simte-te bine in pielea ta cu ajutorul Lavanda Sky Cluj!

Date de contact Lavanda Sky Cluj: 
Website
Facebook
Email: [email protected]
Telefon: 0799 431 800
Orar Lavanda Sky Cluj

Luni-Sambata: 09:00 – 20:00
Duminica: închis.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Lavanda Sky Cluj beneficiezi de 20% reducere la serviciile oferite daca esti detinator de City Card.
- 20%