Lavanda House va invita sa pasiti intr-o lume aromata, unde culturile de lavanda bio din Cluj-Napoca isi gasesc drum inspre voi si cei dragi voua.

Aflat in inima Clujului, pe str. Baba Novac, nr. 16, magazinul va asteapta cu tesaturi si numeroase cadouri parfumate, decoratiuni si produse cu lavanda. Pline de stil si rafinament, produsele artizanale, lucrate manual, marca Lavanda House sunt intotdeauna de calitate superioara, iar floarea de lavanda este obtinuta din culturi ecologice.

„De la primul fir de lavanda plantat in gradina noastra , la culesul florilor parfumate , de la primul saculet umplut cu lavanda pana la  crearea unei colectii de produse cu lavanda marca Lavanda House , totul a fost facut cu o dragoste imensa pentru floarea aceasta minunata!”

Aprecierea pentru lavanda se observa in cele mai mici detalii, caci produsele Lavanda House va vor cuceri de indata. Veti gasi aici, pe langa tesaturi, si saculeti cu lavanda, buchete de flori, plante la ghiveci, sapunuri naturale, cadouri cu lavanda, marturii de nunta si alte surprize aromate.

Pasiti cu incredere in casa lavandei!
Produsele pot fi comandate si online.

Date de contact Lavanda House

Adresa: str. Baba Novac, nr. 16, Cluj-Napoca
E-mail: [email protected]
Telefon: 0752 968 208 / 0723 323 512
Website
Facebook
Facebook Tesaturi Lavanda

Orar: Luni-Vineri: 9:00-17:00; Sambata: 10:00-14:00; Duminica: inchis.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Cu City Card beneficiezi de 10% discount la Lavanda House.
-10%