Joben Bistro

Atunci cand universul lui Jules Verne si lumea lui H.G.Wells se imbina intr-un intreg armonios rezulta un spatiu in care pendulul Timpului ramane suspendat in visare. Joben Bistro este locul definit de un etern joc – al luminilor, al texturilor si a fanteziei, unde lumile miraculoase capata contur si sunt transpuse in realitate, invitandu-ne sa fim parte din ele.
Intoarcerea in timpuri fantastice este realizata de conceptul ,,steampunk”, cel care investește localul Joben Bistro cu unicitate și rafinament.
Aerul sofisticat, detaliile decorului organizat cu mult talent și pedanterie ne deschid posibilitati de a explora si a cunoaste un sir infinit de istorii alternative asociate subgenului stiintifico-fantastic si al fictiunii speculative.
Cele trei camere ale localului Joben Bistro par a fi separate prin atmosfera, decor, concept si poveste, insa oricare din acestea ne vor deschide lumi imaginare nebanuite atunci cand vom sta la o ceasca de cafea, de ciocolata calda cu arome si gust exploziv, vom servi un cocktail elegant sau specialitati din bucataria internationala.

Contact:
Adresa: Str. Avram Iancu, Nr. 29, Cluj-Napoca
Telefon: 0720 222 800
Email 
Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Joben Bistro beneficiezi de 10% reducere pana la ora 19:00 la orice comanda, daca detii un Top City Card sau un BCR City Card.
10%