Huet Residence se afla in centrul istoric al Sibiului, tocmai in Piata Huet, in imediata apropiere de Piata Mica si Piata Mare, celelalte doua piete medievale ale orasului.

Hotelul de trei stele este gazduit intr-una dintre cele mai vechi cladiri din Sibiu, cu o istorie ce dateaza inca din secolul al XIII-lea! Pasajul scarilor isi pastreaza inca rolul atribuit acum multa vreme, acela de a face legatura dintre Orasul de Jos si Orasul de Sus. Astfel, camerele din Huet Residence ofera o priveliste placuta, evidentiindu-se Orasul de Jos si zidul de fortificatie al Cetatii.

Huet Residence dispune de 8 locuri de cazare, repartizate intr-o camera dubla twin si 3 camere duble cu pat matrimonial. Daca este nevoie, hotelul dispune si de un pat suplimentar. Toate cele 4 camere sunt dotate cu televizor cu ecran plat si televiziune prin cablu. Unitatile detin baie privata moderna cu dus, fiind amenajate cu podea din lemn de esenta tare si mobilier din lemn masiv. De asemenea, oaspetii dispun de articole de toaleta gratuite si papuci, precum si de acces gratuit la internet Wi-Fi in intreaga proprietate.

La mai putin de 3 minute de mers pe jos, veti avea la dispozitie restaurante si magazine, micul dejun fiind servit la Casa Luxemburg, aflata la o distanta de aprox. 100 de metri. Aeroportul din Sibiu se afla la doar 10 minute de mers cu masina.

La Huet Residence, chiar la intrarea in hotel, se afla si cea mai mica cafenea din Sibiu, Kleines Café, unde oaspetii pot savura o gama larga de bauturi, de la cafea si ceai, pana la racoritoare si cocktailuri cu alcool.

Si pentru ca orasul Sibiu este unul dintre cele mai frumoase din tara, in imediata apropiere, oaspetii Huet Residence pot vizita Catedrala Luterana si Podul Minciunilor, simboluri ale acest oras.

Website

Telefon: 0727 999 111


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Huet Residence beneficiezi de 10% discount din pretul de cazare pentru rezervarile facute direct la partener.
-10%