Hotel Stefani Sibiu isi propune sa creeze atmosfera de acasa oferindu-va cele mai bune conditii de cazare intr-un ambient relaxant. De la inaugurarea din anul 2013, acest hotel va pune la dispozitie cele mai moderne facilitati intr-un spatiu creat special pentru confortul dumneavoastra. Indiferent daca va aflati intr-o calatorie de afaceri, in excursie, daca este o sedere de o noapte sau de cateva zile, aici, in inima Transilvaniei veti fi impresionat de Hotel Stefani Sibiu.

Exista camere duble, apartamente sau puteti sa va cazati intr-un penthouse pe gustul si preferintele dvs.Tarifele pentru camera sunt percepute pe noapte, dupa cum urmeaza: 169 ron pentru camera single, 199 ron pentru camera dubla, 249 ron pentru camera tripla, 319 ron pentru un apartament si 600 ron pentru penthouse. 

In cadrul hotelului se pot gazdui diverse evenimente, conferinte si workshop-uri in sala de conferinte. Micul dejun, pranzul sau cina le puteti servi in restaurantul hotelului intr-un mediu placut, elegant si cu stil.

Orar: Deschis Non Stop

Facebook
WebSite

Telefon:
0755 115 415


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Stefani Sibiu beneficiati de 10% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
- 10%