Hotel Melody le ofera celor care doresc cazare in Oradea eleganta si rafinament, intr-o ambianta deosebita. Aflat pe str. Transilvaniei, nr. 5, in Oradea, la doar 150 metri de soseaua E60 (10 km de frontiera romano-ungara), langa Spitalul Clinic “Pelican” Oradea si Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu, hotelul dispune de 22 camere single, double si apartamente.

Toate camerele sunt dotate cu televizor, mini-bar, frigider, aer conditionat, room service, telefon intern si international.

Oaspetii care doresc sa savureze o masa delicioasa sunt asteptati in restaurantul hotelului, care are o capacitate de 50 de locuri si un meniu de preparate culinare savuroase. In plus, oaspetii mai beneficiaza de un bar de zi, o gradina cu barbeque, o parcare interioara si exterioara pazita.

Hotel Melody este unul dintre hotelurile din Oradea care ofera conditii excelente de cazare, cu restaurant inclus, situat la o foarte mica distanta de granita cu Ungaria si la nici 10 minute distanta de Aeroportul Oradea.

Website

Telefon:
0359 414 374
0259 243 035

Adresa: Str. Transilvaniei, nr. 5, Oradea


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Melody beneficiezi de 15% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
15%