Hotel Hanul Muresenilor se afla in localitatea Sacele, judetul Brasov, intr-un minunat cadru natural, inconjurat de munti si paduri de brad, de aer curat si peisaje de vis.

Alaturi de serviciile de cazare oferite la cele mai ridicate standarde de confort, Hanul Muresenilor pune la dispozitia oaspetilor si o bucatarie pregatita sa satisfaca cele mai variate si selecte gusturi, precum si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. Lacul de agrement, restaurantul, vatra pentru focuri de tabara sau foisoarele din gradina de vara sunt doar cateva dintre atractiile hotelului de patru stele din Sacele.

Hotel Hanul Muresenilor dispune de 37 de camere si are o capacitate de pana la 80 de locuri de cazare! Oaspetii se pot bucura aici de un minunat centru SPA, unde pot beneficia de masaj, tratamente corporale, coafor, impachetari, manichiura & pedichiua, sali de conferinte, sala de fitness, o binevenita piscina interioara (acoperita) cu apa incalzita,, spatii de joaca pentru copii, atat in interiorul hotelului, cat si in aer liber, sau locuri de relaxare pentru adulti cu biliard, tenis de masa, fotbal de masa, sah sau table, rummy si multe, multe altele.

Descopera frumusetile naturale ale Brasovului si bucura-te de zile de relaxare la Hotel Hanul Muresenilor!

Facebook
Website

Telefon:
0758 025 450


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Hanul Muresenilor beneficiati de 10% discount din tariful de receptie. Reducerea se acorda pentru rezervarile individuale facute direct la partener.
- 10%