Aflat in capatul cartierului Zorilor (in apropierea cartierului Manastur), Hotel Golden Tulip Cluj Napoca este localizat la aproximativ 15 minute de centrul Clujului. Golden Tulip Ana Dome face parte dintr-un lant hotelier numit „Golden Tulip Hotels”. Cel aflat in Cluj-Napoca pune la dispozitie 109 camere (single, twin si executive) alaturi de servicii care se ridica la standarde inalte, specifice unei institutii de 4 stele. Combinand designul clasic cu facilitatile moderne, Hotel Golden Tulip Cluj Napoca ofera camere spatioase, relaxante, cu un maxim de confort, avand bai cu elemente din piatra naturala. Oglinzile uriase nu lipsesc din camerele Hotel Golden Tulip Cluj Napoca, dar nici echipamentul de ultima ora din bai.

Restaurantul Golden Tulip impune standardele in domeniul culinar, cu ingrediente de cea mai inalta calitate, atent selectionate, completate de o lista de vinuri selecte. Bucataria Golden Tulip aduce clientilor mancaruri traditionale si internationale. Crevetii Blck Tiger inveliti in cartofi si inobilati cu sofran, buchetul de salata si legume proaspete, friptura de vita cu hrean si sos de mere sau mere prajite cu inghetata si sos de fructe de padure sunt doar cateva dintre delicatesele servite de bucatarii Golden Tulip Ana Dome.

Sala Golden TulipGym este dotata cu aparatura de ultima generatie destinata fiecarei grupe musculare. Clientii pot opta pentru masaj de relaxare sau sauna uscata, accesul fiind admis doar pe baza de programare.
Centrul de Conferinte Golden Tulip pune la dispozitie 4 sali (Cupola, Colosseum, Dome si Forum), de dimensiuni diferite, echipate cu aparatura profesionala precum: instalatie de sonorizare si microfoane mobile, conexiune la internet, videoproiector, flipchart, instalatie de climatizare, lumina naturala si artificiala cu intensitate reglabila.

Orar: Deschis non-stop

Website

Telefon: 0264 540 000


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Golden Tulip Ana Dome Cluj-Napoca beneficiați de un discount de 15% din pretul de receptie!
- 15%