Complexul turistic Hotel GARDEN Club este situat in loc. Brasov, pe b-dul Grivitei nr. A48 si este o gazda perfecta atat pentru invitati, cat si pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri si oaspeti ai Brasovului.
Complexul va pune la dispozitie un hotel cu 19 camere, un restaurant, terasa, cort pentru evenimente, o gradina, o piscina in aer liber.
Hotelul GARDEN Club este clasificat la 3 stele, oferind conditii pentru 4 stele. Cele 19 camere duble sunt dotate cu mobilier din lemn, TV, internet, minibar, bai proprii care au uscator de baie si dotarile necesare.
Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare pentru masa, intalnire de afaceri sau orice alt eveniment, care doriti sa se faca intr-un cadru intim, luminos si cu mancare excelenta.

In perioada calda, GARDEN Club va pune la dispozitie cortul de evenimente cu o capacitate de 100-250 de persoane, asezat in fata piscinei, de asemenea terasa, cu toate dotarile corespunzatoare, cu diferite variante de meniu care sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. Dincolo de masa excelenta si serviciul impecabil atuul lor este ambianta placuta, intima si relaxanta.

WebSite
Facebook

Telefon:
0268 470 770


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Garden Club beneficiezi de 10% reducere din tariful de receptie. Discount-ul se ofera pentru rezervarile facute direct la partener si nu se cumuleaza cu alte oferte.
- 10%