Hotel Capitolina City Chic Hotel este primul hotel City Chic si se afla in centrul atractiilor turistice din Cluj!

Capitolina City Chic Hotel ofera servicii de cazare in Cluj-Napoca la cele mai bune tarife. Serviciile de calitate, confortul, atentia la detalii, personalizarea ofertei, fac din Capitolina City Chic Hotel alegerea perfecta pentru business sau relaxare. Hotelul este situat la o distanta de 5 minute de Universitati, de zona de promenada, Piata Avram Iancu si Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa, Piata Unirii, ansamblul statuar Matei Corvin si Biserica Sfantul Mihail, Casa de Cultura a Studentilor, Gradina Botanica sau Teatrul National.

Capitolina City Chic Hotel pune la dispozitie 24 de camere cu design unic (by morphoza – atelier de interioare). Sarm si intimitate. Servicii de prim rang, ospitalitate si confort, din care:

  • 2 French Room– double deluxe room, se pot inchiria in regim single sau double;
  • 1 Modern Room- double deluxe room, se pot inchiria in regim single sau double;
  • 12 camere cu doua paturi, se pot inchiria in regim single sau double;
  • 9 camere cu pat matrimonial, se pot inchiria in regim single sau double;

Capitolina City Chic Hotel a incercat sa sopreasca confortul clientilor prin introducerea in camere a unor saltele care asigura un echilibru perfect intre confort (salteaua dubla ofera un somn linistit) si sustinere(sanatate – salteaua mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale, si este realizata din materiale hipoalergice, antibacteriene si antipraf. Acest echilibru va transforma somnul intr-o experienta sanatoasa si regeneranta.

City Chic inseamna eleganta, un aer primitor unic si un buchet de servicii premium care includ:
– Sala de conferinte dotata cu: Videoproiector, Ecran de proiectie, Flipchart, Retroproiector, DVD player, Sistem audio Bose
– Sistem de videoconferinta

– Servicii de catering – in colaborare cu Tokyo Restaurant, Marty si New Croco.
De asemenea, la Hotel Capitolina, micul dejun in regim de bufet suedez este inclus in pretul camerei.

Sejurul la Capitolina City Chic Hotel inseamna confort, eleganta si calitate, intr-un mediu placut, cu o echipa pregatita sa satisfaca exigentele tuturor clientilor.

Orar: Deschis Non Stop

Website

Telefon:
0264 450 490


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Capitolina beneficiezi de un discount de 15% din pretul de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
- 15%