Hotel Briliant Cluj

Hotel Briliant Cluj le ofera oaspetilor avantajele unor minunate momente de ragaz petrecute intr-una dintre cele mai apreciate zone rezidentiale ale Clujului, dar si posibilitatea de a ajunge cu usurinta in centrul orasului.

Hotelul se afla in randul celor mai noi unitati de cazare clujene, fiind deschis in martie 2017. Design-ul modern si facilitatile oferite asigura o sedere placuta si confortabila tuturor celor care aleg sa se cazeze la Hotel Briliant Cluj.

Farmecul hotelului sta, desigur, si in influentele de epoca victoriana, avand un design de inspiratie clasica, insa modernizat si adaptat tendintelor arhitecturale contemporane. Cu balustrade, ancadramente sau zone vitrate, hotelul are un aspect vizual aparte si inedit.

Spatiile de cazare dispun de dotari moderne, de calitate, potrivite oricarui tip de calatorie, fie ea in scop de afaceri, fie recreativa, in scop turistic si de relaxare. Cele 27 de spatii de cazare sunt impartite astfel: 6 camere single, 12 camere twin, 6 camere double si 3 apartamente.

Restaurant Roma & Bar Trevi

Gastronomia locala, precum si cea internationala, pot fi explorate in tihna la restaurantul hotelului. Aflat intr-un cadru placut si elegant, Restaurant Roma isi incanta musafirii cu preparate savuroase, proaspete si gustoase.

Micul dejun poate fi servit astfel intr-o atmosfera matinala relaxanta, alegand, dupa bunul plac, preparatele dorite din cadrul bufetului suedez. Fie ca optati pentru pranz, oricand pe parcursul zilei, sau pentru o cina delicioasa, fie ca serviti masa in cadrul unei intalniri mai oficiale sau alaturi de familie sau prieteni, restaurantul Roma este mereu primitor, iar preparatele sunt gatite in mod ireprosabil de catre bucatarii Hotel Briliant Cluj.

Iar daca vremea este placuta, masa poate fi servita si pe terasa exterioara a hotelului.

La sfarsitul zilei, va puteti relaxa la Barul Trevi din incinta hotelului, savurand diverse specialitati de cocktailuri sau sortimente de vin.

Website
Facebook
Telefon: 0364 881 831
E-mail: [email protected]
Adresa: Str. Fagetului, nr. 5C, Cluj-Napoca


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Briliant Cluj te bucuri de o generoasa reducere de 40% la cazare cu City Card, din pretul afisat la receptie.
40%
La orice consumatie la Restaurantul Roma sau Barul Trevi din incinta Hotel Briliant Cluj, beneficiezi de 10% reducere cu City Card.
10%