Hotel Belvedere ofera oaspetilor sai o minunata priveliste asupra Brasovului! Aici veti descoperi un loc in care ospitalitatea este in perfecta armonie cu promptitudinea, iar eleganta se uneste cu pasiunea intr-o maniera stilata si unica.

Cu o traditie de peste 10 ani in domeniul hotelier, Hotel Belvedere este situat intr-o minunata locatie ce o ofera o imagine panoramica asupra Brasovului Vechi si Nou, indiferent de ora din zi la care doriti sa admirati orasul, fie ca preferati lumina intensa a zilei, fie ca vreti sa reflectati si sa va relaxati privind spre luminile feerice urbane. Fie ca va aflati in Brasov intr-un voiaj de afaceri sau intr-o calatorie de relaxare, fie ca aveti o conferinta sau un eveniment privat, Hotel Belvedere isi propune sa va faca sederea cat mai placuta, sa va bucurati de acest loc extraordinar si sa descoperiti armonia perfecta intre relaxare si distractie!

Dintre facilitatile oferite de Hotel Belvedere amintim paturile mari cu saltele confortabile, acces cu cheie magnetica, aer conditionat, minibar, seif, cablu tv, telefon cu acces international, calculatoare conectate la internet de mare viteza, bai cu jacuzzi si hidromasaj, uscator de par, papuci/halat, parcare gratuita, ascensor, precum si servicii si asistenta turistica.
Oaspetii cu adevarat pasionati de apa si de inot, sunt invitati sa se relaxeze la piscina hotelului, in aer liber, decorata in stil exotic, intr-un cadru ce domina splendida priveliste a Brasovului.
De asemenea, Hotel Belvedere dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri, cu posibilitatea de suplimentare pana la 100 locuri, cu dotari standard de instalatie sonorizare profesionala cu microfoane wireless, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, LCD, acces Internet. Sala de conferinte este locul perfect pentru o intalnire business, o lansare de produs, conferinte de presa pentru evenimente culturale sau de divertisment, pentru team building, training sau seminarii specifice diverselor domenii de activitate.

Ultimul etaj al hotelului gazduieste Restaurantul Belvedere, unic prin bucataria diversificata, sanatoasa si inovativa specifica unei abordari Haute Cuisine, dar si datorita amplasarii lui intr-una din cele mai frumoase locatii din Brasov. Spatiul restaurantului a fost in mod special conceput pentru a oferi o imagine panoramica asupra Brasovului.

Pentru a te bucura cu adevarat de sederea ta in Brasov si pentru a putea aprecia orasul la adevarata sa valoare, fii la inaltime la Hotel Belvedere!

Website
Facebook

Telefon:
0268 415 575
0735 404 169


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Belvedere beneficiezi de 5% discount din tariful de cazare pentru rezervarile facute direct la partener.
- 5%