Hotel Art Montana este unul dintre cele mai noi hoteluri din statiunea Predeal, clasificat la 3 stele si oferind oaspetilor mult mai multe decat un simplu loc de odihna.

Statiunea Predeal a ramas cea mai importanta destinatie de iarna din Romania, cu partii de schi si snowboard, trasee montane, centre de inchiriere echipament sportiv, centre de agrement, dar si restaurante, baruri, cluburi si discoteci. Situatia la peste 1000 m altitudine, statiunea Predeal este o destinatie de vis atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii, pentru toti cei care isi doresc clipe de relaxare in mijlocul naturii.

Hotel Art Montana se remarca datorita personalului primitor si prietenos, care stie sa valorifice timpul oaspetilor, precum si datorita serviciilor oferite, care satisfac atat cerinte exigente de cazare, cat si interesele turistice ale celor care doresc sa exploreze la maxim zona.
Hotelul are o capacitate de cazare de 62 de locuri in 15 camere twin, matrimoniale, 6 junior suite si 3 apartamente si se adreseaza atat turistilor veniti pentru relaxare sau sporturi de iarna, cat si grupurilor organizate pentru team building, seminarii sau conferinte.
La parterul hotelului, oaspetii se pot relaxa in salonul de mic dejun, amenajat in stilul inconfundabil al localurilor din perioada interbelica.

Sporturile de iarna, traseele montane si activitatile recreative specifice din statiunea Predeal sunt mai accesibile datorita personalului Hotel Art Montana care va sta la dispozitie cu informatii sau rezervari. Mai mult, practicantii sporturilor de iarna au transfer gratuit de la hotel la partia Clabucet. La cerere se pot organiza excursii pentru grupuri la Parc Aventura, meciuri de paintball, antrenamente de calarie la centrul Diana din Rasnov, bungee jumping la Cheile Rasnoavei sau inchirieri de ATV-uri.

Hotel Art Montana stie cat de importante sunt clipele petrecute in statiunea Predeal si va asigura confortul unei sederi relaxante si placute, dar si punctul de pornire inspre activitati sportive sau recreative de neuitat!

Adresa: Str. M. Saulescu, nr. 96, Predeal, Brasov (cu acces din DN1, la iesirea din Predeal spre Brasov, vis-a-vis de Hotel Rozmarin)

Website
Facebook

Telefon:
0268 457 282


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Art Montana beneficiezi de 25% reducere la cazare din tariful de receptie, pentru rezervarile facute direct la partener.
- 25%