Situat in zona ultracentrala a orasului Cluj, pe o straduta incarcata de istorie, Hotel Agape se defineste prin rafinament si eleganta. Datorita locatiei favorabile, hotelul ofera acces spre un numar mare de atractii turistice (Gradina Botanica, Muzeul de Arta, Biserica Sf. Mihail, Palatul Banffy, statuia lui Matei Corvin, etc).

Hotel Agape dispune de 39 de camere duble, 10 camere single, 8 camere matrimoniale si 2 apartamente, toate spatiile de cazare fiind amenajate modern, cu linie telefonica interioara/exterioara, minibar, internet, aer conditionat, seif.

Clientii cazati la Hotel-Agape si nu numai, pot savura o masa copioasa la restaurantul hotelului cu autoservire sau pot opta pentru o experienta unica, traditionala, in Mátyás Étterem Restaurant. De asemenea, Hotel-Agape ofera posibilitatea de a savura diferite specialitati de cafea in cafeneaua proprie.

La Hotel Agape, personalul bilingv este atent instruit, oferind servicii de cea mai buna calitate chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Website

Telefon:
0264 406 523


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hotel Agape beneficiați de 10% discount la pretul de receptie (cazare),10% discount la mancare + bautura la restaurant a la carte, precum si 10% discount la autoservire de luni până vineri.
- 10%