Hostel Mosaico Alfetta se adreseaza turistilor, clientilor bussiness si oricui doreste o cazare prietenoasa intr-o zona linistita si aproape de centru (15-20 minute de mers pe jos).
Capacitatea este de 15 locuri, fiecare camera avand stilul propriu, in ceea ce priveste mobila, cromatica si decoratiunile.

Elementul aparte al celor doua camere cu pat matrimonial si al celei cu pat dublu este masuta de toaleta pentru rutina de infrumusetare a doamnelor, cu mobilier stil. Una dintre camerele cu pat matrimonial si cu pat dublu sunt disponibile la pretul de 120 lei ( mobilier stil), iar cealalta camera cu pat matrimonial la pretul de 100 lei cu posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar pentru suma de 50 lei. Mai exista o camera cu 8 locuri (paturi suprapuse), pretul este de 50 lei de persoana. In pretul cazarii este inclus si micul dejun.

In total, Hostel Mosaico Alfetta dispune de trei toalete si o bucatarie complet utilata si mobilata, relax room, loc pentru servirea mesei. Oaspetii beneficiaza si de o gama larga de de facilitati si servicii precum: locker pentru depozitarea obiectelor de valoare, internet wi-fi, terasa cu circuit inchis, parcare in curte, loc pentru gratar, patut pentru bebe si transfer aeroport (contra cost).
Stilurile de vechi si nou sunt imbinate cu bun gust si se identifica cu pasiunea pentru Alfa Romeo.

Orar: Luni – Duminica: 08:00 – 22:00

WebSite
Facebook

Telefon:
0756 087 260
0743 101 001


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Hostel Mosaico Alfetta discount-ul de 10% se aplica la prețul rezervărilor facute pe Site și pe Facebook
- 10%