Heritage Farms

Te-ai tot framantat de unde sa gasesti hrana curata si fara chimicale pentru familia ta? Heritage Farms iti ofera o oportunitate sanatoasa.

Suntem un mic grup de fermieri din Bihor care producem legume si fructe curate, fara chimicale si fara bazaconii, ce pot fi comandate prin intermediul web-site-ului www.heritagefarms.ro si sunt livrate la domiciliu oriunde in Romania. Deci fie ca esti acasa fie ca esti in vacanta te poti bucura de o alimentatie sanatoasa.

Legumele sunt cultivate sub management ecologic pe pamanturile gospodariilor noastre din Apateu si Fegernic in sere si in camp de catre familiile noastre, cu o durata medie de la recoltare la livrare de 24-28 ore. Lasam legumele si fructele sa se coaca pe planta ceea ce inseamna ca toata savoarea si nutrientii raman in ele si le recoltam doar in dimineata livrarii pentru a ajunge cat mai proaspete la consumator.

Povestea Heritage Farms a inceput de la o frustare si o neputinta. O frustrare generalizata pe care o auzi verbalizata pretutindeni unde te intorci si anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care sa le poti da copilului tau fara ingrijorare; acele legume si fructe cu gustul de altadata dupa care tanjim dar pe care nu il mai regasim in alimentele de pe rafturile supermarketurilor. Din pacate „piata” asa cum arata ea acum nu a reprezentat o solutie satisfacatoare pentru noi personal deoarece ea s-a transformat intr-un spatiu al tiraniei pretului impus de intermediarii in fata caruia micul fermier are sanse minime. Aceasta neputinta a taranului simplu ne-a impulsionat si mai mult sa facem ceva, sa nu mai asteptam ca rezolvarea sa vina din exterior ci sa contribuim la ea in mod activ. Asa s-a nascut Heritage Farms.

Acesta este doar inceputul. Nadajduim ca povestea sa continue mult timp de acum inainte si sa putem oferi hrana sanatoasa romanilor si posibilitatea unui trai decent fermierilor romani.

Alege sanatos!

Contact:
Telefon: 0359 405 292
E-mail: contact@heritagefarms.ro
Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Heritage Farms beneficiezi de 10% discount in baza codului "CityCard", cand acesta este introdus pe site-ul www.heritagefarms.ro in momentul efectuarii unei comenzi.
10%