Grand Hotel Napoca, beneficiind de o amplasare exceptionala in inima Clujului, la doar 250 de metri de Parcul Central, aproape de Cluj Arena si 2 minute de centrul istoric al Clujului, este alegerea ideala atat pentru persoanele care calatoresc in interes de serviciu cat si pentru cele care cauta un moment de relaxare.

Aeroportul Internațional Cluj-Napoca se afla la 20 de minute de mers cu masina, in timp ce la Gara se ajunge in aproximativ 15 minute pe jos. Astfel, datorită pozitiei sale, Grand Hotel Napoca ofera clientilor un acces facil la toate obiectivele din oras.

Recent renovat, hotelul dispune de 156 de camere de diferite tipuri si 4 apartamente, toate unitatile fiind echipate cu cele mai moderne facilitati: acces cu cartela magnetica, sistem de climatizare, minibar, internet de mare viteza prin conexiune wireless, seif, televizor, cablu TV, uscator de par, telefon. Camerele au un design elegant si de calitate creand o atmosfera intima si primitoare menita sa satisfaca si cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Grand Hotel Napoca este cel mai mare centru de conferinte din Transilvania si va pune la dispozitie o suita de sali-conferinta/evenimente cu o capacitate totala de 4000 locuri. Fiind dotate cu pereti amovibili, salile pot fi configurate astfel: 9 sali mici si elegante, 3 sali mari si grandioase sau orice alta combinatie care sa se plieze pe marimea evenimentului.

Restaurantul Atrium serveste preparate culinare internationale, alaturi de un meniu a la carte. Doritorii, pot alege sa organizeze diferite mese festive precum nunti, botezuri sau petreceri, iar personalul calificat si amabil al hotelului este disponibil pentru a va oferi orice asistenta de care aveti nevoie pe intreg parcursul evenimentului/sejurului dumneavoastra.

Orar: Deschis Non Stop

Website

Telefon:
0264 580 715


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Grand Hotel Napoca beneficiati de un discount de 25% din pretul de receptie cu City Card.
- 25%