Golden Party – cu o experiență de 10 ani în domeniul organizărilor evenimentelor pentru copii, credem că am găsit rețeta zâmbetelor sincere. Avem o echipă de oameni talentați, tineri și energici care își pun creativitatea la contribuție cu fiecare eveniment.

Venim cu conceptele noastre de poveste la nunți, botezuri, aniversări, Family Day, Ziua Copilului, serbări, Crăciun, zilele orașului, etc. Ne deplasăm acolo unde aveți nevoie de distracție și momente magice pentru cei mici. Fie că suntem pe marile scene din țară, în localul tău preferat sau chiar la tine acasă, serviciile noastre au aceeași calitate!

Vă invităm așadar în lumea basmelor, unde personajele preferate ale micuților prind viață iar joaca devine o activitate atât educativă cât și distractivă. Suntem alături de voi în cele mai importante evenimente din viață și surprindem momente demne de pus în sertarele cu amintiri frumoase.

Serviciile Golden Party:

Decorațiuni: baloane cu heliu, arcade personalizate, bannere, piniata, baloane jumbo cu surprize, stegulețe, etc.

Tobogane gonflabile: diverse forme și mărimi de tobogane pentru toate vârstele.

Mascote și animatori pentru copii: toate personajele Disney și nu numai, le găsești în gașca noastră veselă. Aceștia fac jocuri și concursuri adaptate vârstei copiilor, pictură pe față și mâini, modelaj baloane, coregrafii, poze și multe activități creative.

Kids corner: colțisorul fericirii se personalizează în funcție de eveniment și nevoile clientului. Acesta conține ateliere de creație, jocuri și concursuri, măsuță și scăunele, căluți gonflabili, baloane cu heliu, mașină de săpun, lego și animator care coordonează toate aceste activități.

Ursitoare botez: Frumoasele zâne ursesc botezatului toate lucrurile de care acesta are nevoie pentru o viață împlinită. Invitații se vor bucura de prezența ursitoarelor grațioase care fac un adevărat spectacol. Pe lângă cele 3 zâne ursitoare, puteți opta și pentru varianta ursitoarelor tradiționale sau ursitoarele cu vrăjitoare, un număr presărat cu mult suspans și momente comice.

Moș Crăciun și ajutoarele sale: credem în frumoasa legendă a lui Moș Crăciun, așa că încercăm an de an să păstrăm vie tradiția. Poți să îl inviți pe Mos Crăciun împreună cu ajutoarele sale (spiriduși, zâne, crăciunițe, reni, oameni de zăpadă, etc) la tine acasă, la serbare sau la petrecerea de Crăciun a firmei.

Spectacole și divertisment: ne dorim să ducem divertismentul pentru copii la un alt nivel, așa că am creat spectacole care le stimulează imaginația și le provoacă o bucurie intensă. Spectacolele precum Gașca Prieteniei (adaptare după Clubul lui Mickey Mouse) sau Aventuri în Regat și Regatul Înghețat (adaptări după Frozen), sunt producții proprii, care pe lândă ascund versurile și mișcările scenice amuzante, ascund povețe și trăiri intense ale personajelor.

Ne dorim să dezvoltăm și mai mult această categorie, mizând pe spectacole care să ofere o experiență completă atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Website
Facebook

E-mail:
[email protected] / [email protected]

Telefon:
0752 177 811
0730 757 537


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Beneficiezi de 10% discount la serviciile oferite de catre Golden Party in cadrul evenimentelor organizate pentru copii
- 10%