PONY Car Sharing este cel mai avansat sistem de transport: cauti cea mai apropiata masina de tine, cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone, o iei si conduci unde ai nevoie, iar apoi parchezi oriunde este public si legal in zona dorita.

PONY Car Sharing iti ofera 20 de unitati gratuite la prima utilizare a sistemului daca esti utilizator NOU al Pony Car Sharing si detii un City Card. Pentru a beneficia de oferta trebuie sa completezi formularul de aici si sa iti creezi un cont la Pony Car Sharing pentru a ti se aloca unitatile gratuite (aici). Oferta nu este valabila in cazul celor care au deja cont activ si curse efectuate cu Pony Car Sharing.

Pony Car Sharing este un nou serviciu de utilizare in comun a autoturismelor care iti ofera libertate de deplasare si lipsa de griji. Ai la dispozitie o flota de peste 100 de masini de ultima generatie, de care te poti folosi doar atunci cand si doar atat cat ai nevoie. Toate taxele sunt incluse, costurile combustibilului sunt si ele incluse, la fel si taxa de drum. Odata ajuns la destinatie, vei putea lasa masina oriunde gasesti un loc legal de parcare, fara alte taxe suplimentare.

Aplicatia mobila (iOS, Android) iti arata cea mai apropiata masina de tine pe care o poti rezerva. Deschizi masina tot cu aplicatia mobila si conduci oriunde. Cu cat conduci mai mult, cu atat platesti mai putin. Preturile pornesc de la 1 leu / minut!

Pentru inceput, vei avea nevoie de un cont, pe care ti-l poti face aici.
Pentru toate detaliile in legatura cu modul de functionare a sistemului, verificati website-ul si pagina de Facebook Pony Car Sharing.

Website
Facebook

Telefon: +40 741 284 888

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
PONY Car Sharing iti ofera 20 minute gratuite la prima utilizare a sistemului daca esti utilizator NOU al Pony Car Sharing si detii un City Card. Pentru a beneficia de oferta trebuie sa completezi formularul (vezi mai sus) si sa iti creezi un cont la Pony Car Sharing pentru a ti se aloca minutele gratuite. Oferta nu este valabila in cazul celor care au deja cont activ si curse efectuate cu Pony Car Sharing.
- 20 minute gratuite