Gelateria Beldi

Atunci cand ai pofta de ceva bun, cremos, autentic italian, gelato este cea mai buna recomandare. Cu un continut redus de grasimi, colorata ca si o zi insorita de vara, aceasta inghetata iti va alinta papilele gustative si te va face sa gandesti la o vacanta la Roma.

Sunt multe gelaterii în Cluj, dar niciuna nu este ca Beldi. De ce, va veti intreba probabil si pe buna dreptate. Pentru ca Beldi inseamna prietenie, savoare si pofta de viata. Aici totul este intr-o perfecta armonie: decorul modern si vesel, cu elemente si detalii atent gandite, oameni amabili care stiu sa faca cele mai bune recomandari si sa daruiasca neconditionat fericire si, nu in ultimul rand, gustul inconfundabil al inghetatei italiene.

Un glob de Kibana, Crema al Torcolato, Straciatella di Fichi, Pistacchio sau Limone e Menta, preparat dupa o autentica reteta italiana, din ingrediente naturale si proaspete, indulcit doar cu stevie va oferi o experienta gastronomica de inalta clasa, desavarsita. De asemenea, deserturile elegante, in ton cu cele mai noi tendinte din arta culinara, specialitatile de cafea, limanada si milkshake-uri promit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi si cele mai orgolioase pretentii.

Pentru ca sunt moderni si altruisti, cei de la Beldi au creat un spatiu prietenos si pentru semenii nostri patrupezi. Daca v-am facut pofta de ceva bun si cu adevarat unic, intrati pe la Beldi, in Platinia Shopping Center.

Contact Gelateria Beldi Cluj:
Adresă: Str. Calea Mănăștur, nr. 2-6, în incinta Platinia Shopping Center
Telefon: + 40 742 237 426
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Detinatorii de Top City Card si BCR City Card beneficiaza de 10 % reducere la consumatie.
10%