Gandhi Cluj – Restaurant indian se afla in Palatul Babos din Cluj. Aici, India si-a concentrat toate aromele si savoarea culinara! 

Aflat pe Str. Regele Ferdinand, nr. 38, chiar lângă podul ce trece peste Someș, restaurantul indian Gandhi ne ademenește cu promisiunea unei călătorii inițiatice. O călătorie a simțurilor, în care papilele noastre gustative devin cei mai răsfățați turiști!

Gandhi Cluj ne îmbie cu o gamă variată de produse și preparate culinare indiene. Vrei să te bucuri de mâncarea tradițională indiană? Vei găsi aici mâncăruri pentru cei inițiați deja în arta culinară indiană, dar și pentru cei mai puțin aventuroși. Contrar preconcepțiilor, mâncarea indiană nu este doar picantă. Mâncarea indiană este condimentată. Și cât gust și savoare zace în fiecare preparat! În plus, Gandhi este prietenos și cu vegetarienii, căci garniturile se pot comanda separat, iar curry poate fi servit cu legume, în loc de carne.

După o masă delicioasă, vei putea să te bucuri și de băuturi speciale. Restaurantul indian Gandhi ne îmbie cu ceaiuri aromate, Lassi, cocktailuri indiene și o selecție bogată de vinuri. Iar pentru că ne aflăm în orașul din inima Transilvaniei, iubitorii de bere pot savura berea artizanală Bere à la Cluj (Phaza Lunii, Gaura Neagră și Ursa Amară).Cei cuceriți deja de preparatele culinare indiene, se pot bucura de luni până vineri, între orele 11:00 – 15:00, de Meniul de Prânz. Este un meniu special, diferit de meniul general, ce vine cu propuneri variate și sugestii pentru un prânz deosebit.

Cu un decor interior și motive inspirate de Taj Mahal, restaurantul reușește să te transpună, pentru câteva momente, într-una din cele mai apreciate bucătării din lume: India.

Contact Gandhi Cluj

Adresa: Str. Regele Ferdinand, nr. 38 (Palatul Baboș), Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 110 877
Email: [email protected]
Website
Facebook

Orar:
Luni-Vineri: 11:00 – 23:00;
Sâmbătă-Duminică: 13:00 – 23:00;
Meniul de prânz: Luni-Vineri: 11:00 – 15:00.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Gandhi Cluj - Restaurant indian beneficiezi de 10% reducere la consumatie. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte aflate in curs de desfasurare.
- 10%