Fotocolaj s-a nascut intr-un ianuarie friguros, in 2014, din dorinta noastra de a aduce zambete, amintiri si emotii in randul vostru.

De atunci, tot invatam, crestem si suntem foarte recunoscatori pentru ca sunteti atat de aproape de noi. Spunem impreuna povesti fotografice care fac ca voi sa va bucurati de amintirile voastre si acum si peste ani buni.

Fotocolaj (6)

Suntem foarte atenti la materialele pe care le alegem si lucram doar cu colaboratori locali, pentru ca ne place ideea de colaborare si sustinerea business-urilor romanesti.

Albumele foto sunt imprimate pe hartie foto si sunt legate cu mare atentie, grija si maiestrie. Au o calitate premium datorita faptului ca paginile au grosimea unui carton de cativa milimetri si o finisare mata, care face ca albumele sa fie rezistente in timp si sa isi pastreze calitatea.

Fotocolaj (5)

Fara incurajarile si entuziasmul vostru nu am fi ajuns unde suntem acum si va multumim din suflet pentru acestea.

Ne jucam, impreuna cu voi, cu idei si culori, fotografii si colaje, exact cum am inceput din prima zi. Ne apropiem de toate albumele cu acelasi entuziasm pentru a descoperi creativitatea voastra!

Platforma va ofera ocazia sa creati propria poveste foarte simplu si rapid, din confortul casei voastre si la orice ora, in doar 3 pasi:

  1. Alegeti modelul albumului;
  2. Incarcati pozele si le aranjati in pagina sau folositi functia de autopopulare si platforma face singura aranjarea;
  3. Lansati comanda si in doar 4 zile lucratoare primiti albumul acasa.

In plus, platforma imbunatateste calitatea pozelor si, astfel, inclusiv fotografiile facute cu telefonul, cele vechi si scanate sunt imbunatatite si isi pastreaza culorile vii. Mai multe detalii despre acest truc aici.

Am creat si alte produse personalizate pe langa fotocarti, care sunt tare adorate de clientii nostri precum: canvasurile, termosul cu fotografii si decoratiunile foto.

Fotocolaj (4)

Si nu in ultimul rand, multi dintre voi ne-ati intrebat de-a lungul timpului despre calitatea pozelor, iar in cazul Fotocolaj, platforma imbunatateste calitatea pozelor, astfel ca pozele realizate cu telefonul sunt perfecte atat pentru albume foto, cat si pentru tablouri canvas.

Niciodata nu a fost mai simplu! Incepeti aici.

Pentru a beneficia de 20% reducere pentru orice comanda de pe https://www.fotocolaj.ro/ introduceți codul citycardsifotocolaj la checkout!

Mai multe despre albume aici:

Website
Facebook

Telefon: 0749 094 938


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Fotocolaj ofera detinatorilor de City Card o reducere de 20% la toate produsele de pe website. Pentru a beneficia de oferta, inainte de a finaliza o comanda, trebuie doar sa introduci codul special: „ citycardsifotocolaj ”. Oferta este valabila pentru site-urile fotocolaj.ro și fotocolaj.com.
- 20%