Foto de Poveste – cabina foto

Am creat cabina Foto de Poveste pentru a va oferi servicii profesionale, de cea mai inalta calitate si la standarde  ridicate.
Pozele vor fi printate in doar cateva secunde si, totodata, pot fi incarcate pe loc pe Facebook sau email, cu ajutorul ecranului touchscreen al cabinei foto.

Daca iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul cu totul special, noi suntem dornici sa imortalizam cele mai frumoase momente. Invitatii tai vor fi incantati de pozele haioase! Mai mult decat atat, pozele la minut raman o amintire unica de la evenimentul tau.

Ce iti oferim?

Pachetul standard include:

  • Fotografii nelimitate pe parcursul evenimentului;
  • Asistenta specializata;
  • O multime de accesorii amuzante;
  • Template la alegere si personalizarea fotografiilor;
  • Toate pozele de la eveniment pe suport electronic.

La ce tip de eveniment este recomandata cabina Foto de Poveste?

Noi recomandam cabina Foto de Poveste oricarui eveniment social, de la nunta sau botez, pana la zile de nastere sau aniversari speciale, petreceri pentru copii sau serbari la scoala sau gradinita, majorate sau banchete.
Daca esti reprezentantul unei companii, cabina Foto de Poveste poate fi inchiriata pentru lansarea unor produse, petreceri corporate sau team-building-uri.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca vei fi tratat cu profesionalism, seriozitate si dedicare totala din partea echipei. Mai mult decat atat, vei avea parte de un echipament de ultima generatie, recuzita diversa, care garanteaza realizarea unor momente haioase, si cel mai scurt timp de printare a pozei, de doar 10 secunde. Pozele la minut pot fi personalizate cu un template ales de tine si vei primi toate pozele de la eveniment pe suport electronic.

Date de contact: 
Website
Facebook
Email: [email protected]
Telefon: 0755 503 172
Orar: 09:00 – 17:00


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Foto de poveste beneficiezi de 10% discount cu City Card!
10%