Beauty Palace by Floarea de Colt Bacau

Unul din cele doua saloane si cel mai impetuos , este situat in Bacau ,in Str.Nicolae Titulescu nr 5 cu o suprafata de 3000 mp ,, Clădire -afacere pentru viitoarele generații” este cel mai mare centru de infrumusetare din Romania , Beauty Palace BY Floarea de Colt, reprezentativ în Moldova, cu un numar de 60 angajați din care cei mai mulți premiați la concursurile interne și internaționale. Motivul reușitei noastre este înființarea în 2004, a ,,Academiei Floarea de Colt ” , de formare profesională respectiv formarea stiliștilor în pepiniera proprie , seriozitate , abnegație și curaj.

Firma ,de fapt este o afacere de familie ,condusa de membrii familiei si administrata de d-l Higiu Neculai .Povestea succesului ,,Floarea de colt ”s-a scris cu foarte multa munca ,spirit de echipa ,profesionalism ,brand-urile de lux folosite si permanenta specializare.

In fiecare an facem mici schimbari in saloane pentru a mentine ambientul proaspat si a urmari evolutia tehnologica in aceasta oaza de liniste ,de unde vine si superlativul frumusetii ,,cea mai frumoasa ”.Echipa extraordinara pe care o avem in saloane este educata ,pregatita si selectata din scoala noastra .

Sunt generatii diferite ,iar cand i-am selectat am tinut cont de talent ,profesionalism ,dar mai ales de caracter,fara de care nu poti ajunge prea departe.Cautam tot timpul sa tinem pasul cu tot ce este nou ,deoarece avem o clientela ,care calatoreste peste tot in tara si in lume si mare este satisfactia atunci cand spun ca doar in marile capitale ale lumii gasesc saloane de talia noastra ,dar ca profesionistii nostrii sunt mai buni.

Am decis sa mergem la seminarii, congrese si concursuri internationale , avem de unde sa ne extragem seva pentru arta frumusetii.
Am pornit la drum cu sase oameni si in prezent avem o echipa de 60 oameni ,la care an de an mai adaugam cativa tineri .

Facebook
Website


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Beauty Palace by Floarea de Colt Bacau beneficiati de 10% reducere cu Top City Card si BCR City Card
10%