Descoperă Europa cu FlixBus! » Telefon: 0376 300 111

Din Oradea spre vacante de vis!

Visezi la o calatorie deosebita in marile capitale ale Europei? Alaturi de FlixBus Oradea ai ocazia sa calatoresti cu cel mai mare furnizor de transport de persoane cu autocarul pe distante lungi din Europa. Asigura-ti un mod de a calatori alternativ, comod, sigur și verde.

In prezent, Flixbus are 250.000 de curse zilnice catre 1.400 de destinatii din 27 de tari. Peste 100 de milioane de pasageri au calatorit pana acum cu FlixBus.

Autocarele lor sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, scaune confortabile si cu spatiu mare pentru picioare, aer conditionat, prize si toaleta la bord.

In prezent, FlixBus conecteaza Romania de 100 de orase din 12 tari. Din Oradea sunt disponibile o multime de destinatii, printre acestea:

Oradea – Viena de la 129 RON
Oradea – Budapesta de la 53.90 RON
Oradea – Gyor de la 76.90 RON
Oradea – Graz de la 99.90 RON

Dacă planifici sa calatoresti in urmatoarea perioada cu autocarul in Europa, FlixBus iti ofera un voucher de 10% reducere. Descarcă voucherul AICI si foloseste-l pana pe 30 septembrie 2018.

Voucherul poate fi folosit la cumpararea biletelor online, in aplicatia pentru telefon mobil, in biroul din autogara BETA sau in orice agentie partenera din tara.

* Linkul este valabil pana pe 11 septembrie 2018.

O companie de renume european!

Fondata si lansata in Germania de trei antreprenori tineri, compania combina experienta si calitatea cu inovatia si spiritul antreprenorial. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienti in toata Europa si a creat mii de noi locuri de munca in acest sector.

Date de Contact FlixBus:

Formular de contact
Website
Facebook
Instagram

Telefon: 0376 300 111


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Detinatorii de Top City Card si BCR City Card beneficiaza de 10% reducere la biletele de transport cu autocare Flixbus.
-10%